Sommid Koju - Various - Mätta Fondi 25 Kuldset Lööklaulu 1. Osa (Cassette)


Download Sommid Koju - Various - Mätta Fondi 25 Kuldset Lööklaulu 1. Osa (Cassette)
1997
Label: Mätta Fond - MÄF 1 • Format: Cassette Compilation • Country: Estonia • Genre: Rock • Style: Punk


Sitemap

L.A. Heroes - Cosmic Ballroom - Stoned, Broke & Ready To Rumble (CD, Album), Empty Rooms - Gary Moore - Victims Of The Future (CD, Album), Till - Tom Jones - Live At Caesars Palace (CD, Album), Ninety-Nine And A Half - La Croix* - La Croix (Cassette), Gravel Road - Magic Slim & The Teardrops - Gravel Road (Vinyl, LP, Album), Ballad Of The Working Man - Control (14) - Ballad Of The Working Man (Vinyl, LP, Album), Mission Impossible - The Montague Orchestra - Cops On The Box (CD, Album), La Bomba (Remix - Dub Mix), Use Me (Main Mix) - Various - The Best Of Acid Jazz Vol. III (Cassette), Barbal - Alaire - Flamenco (CD, Album), Desde Ayer - Esther Nolan - Desde California En Tu Salsa (Vinyl, LP, Album), Dont Let The Sun Catch You Cryin - After All (5) - Moments Of Love (Vinyl, LP)

Author: Samur

8 thoughts on “ Sommid Koju - Various - Mätta Fondi 25 Kuldset Lööklaulu 1. Osa (Cassette)

  1. View credits, reviews, tracks and shop for the Cassette release of Mätta Fondi 25 Kuldset Lööklaulu 1. Osa on Discogs.3/5(1).
  2. Various Jesus Lexus (as Krüll) Various - Mätta Fondi 25 Kuldset Lööklaulu 1. Osa ‎ (Cass, Comp).
  3. Negociatat mes Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës për formimin e qeverisë së re vijojnë ende. Pas zgjedhjeve të 6 Tetorit, në një intervistë për “Opinion”, kandidati për Kryeministër i LVV, Albin Kurti tha se e shihte Vjosa Osmanin në postin e Kryetares së Kuvendit, ose Ministres së Jashtme. Por ku e sheh veten [ ].
  4. 1. Hluti Framlenging gildandi kjarasamninga 1. gr. Gildistími Gildandi kjarasamningur aðila framlengist frá 1. mars til apríl með þeim breytingum og fyrirvörum sem í samningi þessum felast og falla þá úr gildi án frekari fyrirvara. 2. gr. Laun Frá og með 1. mars gildir launatafla í fylgiskjali 1.
  5. 1 p. Viens no naftas produktiem ir: mazuts. ketons. metanols. solārija eļļa. Ieiet portālā vai Reģistrēties. Iepriekšējais uzdevums. Atgriezties tēmā. Nākamais uzdevums.
  6. Komisionet parlamentare janë trupa punuese të Kuvendit përmes të cilave ushtrohet funksioni legjislativ dhe mbikëqyrës. Në bazë të nenit 77, paragrafi 1 i Kushtetutës së Republikës së Kosovës, Kuvendi i Kosovës emëron komisione të përhershme, komisione funksionale dhe komisione ad hoc, që pasqyrojnë përbërjen politike të Kuvendit.
  7. 25 Tetor, 0. Ata na mbajtën të izoluar disa kohë, deklaruan se do i vrasim dhe në këtë kohë shkon lajmi në shtëpi që Demir Pojani u pushkatua. Më vonë pas 8 muajsh kam dal i gjallë.
  8. Ky arkiv është një nismë e Fondacionit për kujtimin e viktimave të komunizmit në Shqipëri, "KUJTO".Përmes dëshmish, dokumentesh arkivore dhe intervistash këtu do të gjeni në mënyrë të përditësuar risi rreth fatit të viktimave, burgjeve dhe kampeve të internimit gjatë regjimit gjysmëshekullor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *